Засоби для миття посуду
Як мінімум пару разів на день жінки стають у мийки і чистять сковорідки, вилки, каструлі. У сутичці з брудною кухонним начинням не обійтися без якісної рідини для миття посуду. Речовини, що входять до складу, чудово справляються з різними видами забруднень, дарують приємний аромат і скрип чистоти кухонного начиння. Сучасні склади нешкідливі для здоров'я людини і нещадні до жиру, пригорілим і засохлих залишків їжі. Ефективність очищення, економічний витрата, дбайливе ставлення до шкірі — властивості, якими володіє високоефективний засіб для посуду.
Засоби для миття посуду відрізняються ціною і типом продукції. На прилавках в магазинах Києва та інших міст України ви знайдете гелі, бальзами, таблетки, сіль для миття та чищення посуду.
Існують два види миючих продуктів:
- Для ручного миття — рідкі або гелевидні речовини, які відмінно справляються з будь-якими типами забруднень. Володіють приємним ароматом. Забезпечують сяючий блиск посуді. Виробники піклуються не тільки про ефективність складів, але і про ніжну шкіру рук. Тому формули збагачені корисними речовинами (гліцерин), вітамінами (С, Е) і натуральними рослинними екстрактами (алое, ромашка). Ці компоненти не порушують тонкий захисний шар епідермісу і піклуються про шкірних покривах.
- Для посудомийних машин — видаляють забруднення з кухонного начиння. У складі містяться спеціальні речовини, які пом'якшують жорстку воду і попереджають осідання накипу на нагрівальному елементі агрегату, що подовжують термін його служби.